2012. február 14., kedd

Pár alkatrész...

Mindig nagy dilemma, hogy éppen mire költsek, főleg akkor, ha nincs végtelen mennyiségű pénz a kocsira...és ez ritka...sőt talán nincs is ilyen. Egyesek szerint a legfontosabb az lenne, ha a kocsi használható lehetne, mások szerint az alkatrészeket volna érdemes gyűjteni. Én valahogy a másodikat tartom okosabb dolognak. Már most is iszonyú nehéz beszerezni egyes dolgokat, mi lesz a helyzet később?!

Mivel a kocsi törött is volt és valószínűleg a gyári sárvédők és egyéb részek vannak még rajta, így egy felújításnál ezeket cserélni kell mindenképpen. Így ezeket most megpróbálom beszerezni, ha találok jó áron.

Sárvédőim lettek volna nagyon jó áron, ha az eladó nem ígérget fűt-fát, és végül miatta nem jött össze a dolog, bár az is igaz, hogy az a tökéletesnek mondott sárvédő messze volt tőle, tehát a fogalmakkal is gondok voltak. A lényeg, hogy amit lehet be akarok szerezni, ha szükség lesz ezekre, akkor áldom az eget, hogy szereztem, ha meg nem, az sem baj. Így ezek az elemek is megvannak már, a két oldalsó elem és az első rész, ami biztos hasznos lesz a komolyabb felújítás alkalmával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése