2009. november 8., vasárnap

2. Belülről...

A belső tér elég sok kivetnivalót hagy maga ztán, akár az állapota, akár a nem túl gyári megoldások miatt.

A kárpitok egyszerű fekete anyagbűl készültek, szerintem házilag, s a tetőkárpitot valamilyen kék anyaggal vonták be. Viszont nincs penész bent, ami jó dolog.

Az ülések szerintem egy 70 körüli autóból valók, de egész jó állapotban vannak, egy kis tisztítás és használható, nincs kiszakadva sehol, csak a hátsó üléslap belső részén, de azt nem is nagyon látni a háttámla miatt. Sok kacat volt a kocsiban, amitől megszabadultam, későbbi képeken majd látszik.

Szerencsére a napellenző gyári, de a belső festése...nagyon csúnya, van ahoz zöld, van ahol piros, s van ahol vaj színű. Érdekes megoldások.

A benne lévő padlókárpitok szép állapotban vannak az más, hogy itt-ott kék, máshol rózsaszínes barnás színű, de van benne két garnitúra gumiszőnyeg is.

A belső tér kicsit elszomorít. Kezdve a pirosra meszelt (direkt írta meszeltnek, mert olyan) műszerfal. Közelről elég csúnya, a sok apró oda nem való dolog miatt is, a befaragott VW embléma is...Ezt nem lesz egyszerű helyrehozni.

A belső tér végülis olyan, hogy kitakarítva teljesen kultúrált, tiszta is lehet, viszont nem túl szép az összhatás. Sajnálom, hogy a belső nem gyári kárpitokkal van szerelve, kormánnyal és ülésekkel, de ezek nem olyan fontosak, inkább a kocsi állapota volt a mérvadó. Nehéz lesz beszerezni a bele való dolgokat, de nem lehetetlen...csak pénz kérdése :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése