2009. november 8., vasárnap

4. Csomagtér...

A csomagtér belülről is sokat el tud árulni, am ia rohadást illeti.

A csomagtérfedél belülről semmi érdekeset nem mutat, kopott kissé, a díszléc elég érdekes módon van rögzítve, de ez mindegy.

Ennek megörültem, ugyanis benne az adattábla. Sajnos az évjáratot kiütötték belőle, gondolták, ha már úgyis 63-as szerepel a forgalmiban, eladáskor nehogy már lebukjanak így kiütötték. Ez van...

A pótjerékzseb teljesen egyben van, rohadás sehol sincsen. A festés minősége ugyanolyan mint kint. Ablakmosó tartály hiányzik, de ettől még ovál az ovál, csak egyel több alkatrész, amit be kell szerezni.

A kicsontozott csomagtér. Mindent kiszedve kiderült, hogy rohadás itt sincs sehol...Hála istennek. Volt pár alkatrész benne, meg a rózsaszínes kárpit, de nem volt ragasztva, csak ki kellett venni.

És íme, a csomagtér eredeti állapotában. Kékre festett pótkerék, igényes mondhatom. Nagyon rikító kék, valamilyen téligumi van rajta. Végülis mindegy, minden gumi kuka szinte.

Ahogy egyre jobban megismertem a kocsit, örültem, mert rájöttem, hogy most az egyszer igaza volt egy eladónak....itt tényleg nincsrohadás sehol...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése